#Vendégház /

Vadrózsa Vendégház

3246 Mátraderecske, Ady Endre u. 1.

ajánló
Falusi turizmus
top sights
vendégház

leírás

Családunk több mint 20 éve foglalkozik falusi vendégfogadással. Vendégházunkat Mátraderecskén, a Mátra északi lábánál üzemeltetjük.

A csodálatos természeti adottságú településen működik az ország egyik száraz szén-dioxid fürdője, a mofetta, mely gyógyászati ereje miatt több mint 20 éve hivatalosan is gyógygáz. Az idelátogatók tapasztalják, hogy a gáz jelentősen hozzájárul az érbetegek, egyes reumatológiai kóresetek színvonalas ellátásához, rehabilitációjához. A 2020-ban felújított épület, részben palóc, részben modern stílusban van berendezve. Két szobával és egy családi apartmannal várja a vendégeket. A négy napraforgós minősítésű vendégház akadálymentesített és egy szoba teljesen ennek megfelelően felszerelt.

A szobákhoz színes TV, a szobából nyíló fürdőszoba, valamint modern konyha, nappali, társalgó tartozik. Összesen 8 fő elhelyezését tudjuk biztosítani. A kertben grillezési , bográcsozási és parkolási lehetőség biztosított. Parkolási lehetőség biztosított. SZÉP kártyát elfogadunk.

Jöjjön el hozzánk, töltsön nálunk néhány napot, vigye jó hírünket, vendégszeretetünket magával és térjen vissza máskor is, mint régi ismerős!

Nyitvatartási idő: egész évben.

galéria

hely

információk