#Vendégház /

Judit Vendégház

3257, Bükkszenterzsébet, Táncsics Mihály út 5/a

ajánló
Falusi turizmus
top sights
vendégház

leírás

Négy napraforgós minősítésű vendégházunk Bükkszenterzsébetben található, mely az Északi- Középhegységben, a Heves- Borsodi- Dombságban fekszik.

A megyeszékhelytől, Egertől 30 km-re, a siklóernyőzés fellegvárától, Fedémestől 6 km-re található. Klimatizált vendégházunkban összesen 13 főt tudunk teljes kényelemben elhelyezni. Szálláshelyünk alsó szintjén található egy junior suite lakrész (kétágyas háló gyermekággyal+ nappali, kétszemélyes ággyá alakítható ülőgarnitúrával), egy fürdőszoba hidro- masszázs zuhannyal és bidével, egy különálló toalett és egy maximális felszereltségű konyha – étkező (közös).

A felső szinten kialakításra került egy három ágyas családi szoba erkéllyel, egy három ágyas családi szoba, egy kétágyas szoba, fürdőszoba káddal, hidro- masszázs zuhannyal és bidével, egy különálló toalett és szauna. Az udvarban négy gépkocsi részére fedett parkoló, nyolc személyes, fűthető fadézsa, 2 db kialakított grillező, sütögető található, ahol lehetőség nyílik kedves vendégeink számára bográcsozásra, nyársalásra, grillezésre.

A vendégeink kényelmét szolgálja továbbá nyugágy, kétszemélyes hintaágyak, két fedett kiülő 6-6 személy részére. A gyermekek szórakoztatására fa játszótér, homokozó és kugli szolgál.

Kedves vendégeink rendelkezésére áll egy férfi és egy női kerékpár, társasjátékok és természetesen minden szobában televízió és ingyenes wifi elérhető.

Nyitvatartási idő: egész évben.

galéria

hely

információk