#Vendégház /

Ház a Tónál

3250 Pétervására külterület, Vezekény-völgyi víztározó

ajánló
Falusi turizmus
top sights
vendégház

leírás

A Ház a tónál 2021 nyarától várja vendégeit Pétervásárától 2 km-re. A vendégház tervezésénél kifejezetten azokra gondoltunk, akik a valódi vidéki nyugalmat, a csöndet szeretnék választani a Mátra vonulatainak nyugalmat árasztó környezetében, a Vezekény-völgyi víztározó mellett.

Négy napraforgós minősítésű szálláshelyünkön öt szoba várja a vendégeket. Klimatizált szobáink kétszemélyes franciaággyal, saját fürdőszobával és gardróbbal, valamint TV-vel rendelkeznek. A közösségi tér egy galériás, panorámás kilátással és közvetlen teraszkapcsolattal rendelkező, tágas nappaliból, egy teljesen felszerelt és gépesített konyhából, valamint az ezekkel egybenyitott ebédlőből áll. A tágas terek mind azt a célt szolgálják, hogy a baráti társaságok és rég nem látott ismerősök közösen tudják felidézni emlékeiket vagy élvezni a pihentető együttlétet – akár kívül, akár belül.

A kertben sütési-főzési lehetőség is adott. Továbbá fűtött kültéri jakuzzink szolgálja vendégeink feltöltődését. Parkolási lehetőség a ház előtt adott, kerékpártároló pedig a bejáratnál található.

A közelben remek kiránduló helyek találhatók egy rövid autóútnyi távolságra (Lyukaskő, Bél-kő, Szalajka-völgy…).

Nyitvatartási idő: egész évben.

galéria

hely