#Hungarikum #Hungarikumok gyűjteménye #Magazin #Tudtad? /

Fröccs

A fröccs több mint 50 féle fajtája – a bor és a szikvíz arányának és mennyiségének változatásával- a magyar gasztronómia szerves része.

De napjainkban is születnek újabb és újabb bor-szikvízpárosítások. A fröccsnek Magyarország az őshazája, és a mai napig fellegvára, mivel magyarországi borászatok és szikvízkészítő mesterek közös erővel szolgálják ki az egyre növekvő fogyasztói igényeket.

A fröccs ma már divatos ital és nincs olyan magára valamit is adó vendéglátós, aki ne tudna szolgálni vendégeinek igazi szódavízzel készült fröccsel.

Forrás: hungarikum.hu

Szeretnél többet
olvasni?

Hagyományőrző farsang Panyolán – 2025. 02.08.

Szatmári állatalakoskodó felvonulással űzik el a telet 2025. február 8-án (szombaton) Panyolán, a régi szokásokat megjelenítve. Nagykászoni bikaütés, szalmaégetés, panyolai […]

#Fesztivál ajánlók /

Műkincsvadászatra fel a Bálnában!

Magyarország legnagyobb klasszikus és kortárs művészeti vására 2025. február 6. és 9. között tér vissza Budapestre, a Duna partján elhelyezkedő […]

#Ajánló #Események /

Vince-napi borkóstolók, Kínai Újévi Fesztivál és újdonsült négylábú barátok – Hétvégi programajánló

A hétvégén az ország számos pontján várnak bennünket izgalmas programokkal, amelyek között mindenki megtalálhatja a kedvére valót. Különösen érdemes figyelni […]

#Ajánló /